2019. december 2., hétfő

MILUMIL tejital


  Egy újabb termektesztelésben vehetek részt a 21 hónapos fiammal.
A macinak nagyon megörült. Nagyon puha és bájos kis plüss.
A tejitalt is elkezdtük tesztelni.
  Már az első éjszaka jobban aludt. Tudni kell a fiamról, hogy éjszaka még 2-3 alkalommal felkel és egyszer még kéri a cumisüveget tápszerrel, viszont az első éjszakát végig aludta.
  Sajnos, az elmúlt pár hónap nagyon megviselt mindkettőnket és éppen ezért, nem is csodálkozom azon, hogy érzékenyebb mint azelőtt. ehhez még párosul, hogy szinte folyamatosan bujkálnak ki a fogacskái. Most éppen a szemfoga nő.
  Nagyon örülök, hogy tesztelhetjük a Milumil tejitalt. Eddigi tapasztalataim alapján, be fogom építeni gyermekem mindennapi táplálkozásába.



 

2019. július 19., péntek

Varrás

Az elmúlt időben, nem mutattam, hogy miket varrtam. Igaz, hogy el is voltam foglalva elég sok mindennel, de azért pár dolog készült.





2019. július 2., kedd

Pampers Premium Care pelus tesztelés

            A Pampers Premium Care pelenka tesztelése elindult! Immár második alkalommal tesztelhetem a Pampers pelenkákat!- vagyis inkább a fiam tesztel ;) én csak leírom a tapasztalataimat, mint anyuka. Nekünk eddig beváltak a Pampers pelusok. 
            Számomra ami a legfontosabb egy pelenkánál, az nem más, mint, hogy bírjon ki egy éjszakát anélkül, hogy átázna és nyilván még az is, hogy a pelusba csomagolt bőrfelület ne pirosodjon ki. Nekem első sorban ezek az elvárásaim egy pelussal szemben. 

2019. június 25., kedd

Vichy

Kicsivel több mint egy éve, sikerült bekerülnöm az első TRND projektbe. Akkor tesztelhettem a Vichy Mineral Hyaluron Boostert, amit azóta is használok, mert egy nagyon szuper krém. Sminkelés előtt is szinte kötelezően használom, mert nem szárad ki a bőröm az alapozómtól, ha előtte jól bemasszírozok az arcbőrömbe néhány cseppet belőle. Na de ez csak egy példa volt!
Ez a blogbejegyzés viszont ennek az egy évvel ezelőtti tesztelésnek a folytatása, mivel, néhány hete volt egy utólagos kérdőív kitöltésére lehetőség, ahol a válaszadók között több Vichy szemkörnyék ápoló krémet sorsoltak ki. És én voltam az egyik nyertes! 🤗🤗🤗🤗🍀🍀🍀🍀
A krém:

2019. május 27., hétfő

Anyaidő, énidő

Tartozok magamnak egy kis idővel. Mindegy is, hogy minek is nevezzük divatos szóval. És nem csak énidőre van szükségem, hanem olyan tevékenységekre, amiben örömömet lelem (ja, ez kb. minden) és megtalálom önmagam. Alapjában véve, szinte mindent szívesen csinálok, viszont van néhány dolog amit a hobbinak nevezek és igen, erre is van néha idő és van egy picike idő amit a körmeimnek szentelek.
Sokáig volt zselés műkörmöm, de már évek óta nincs.
Egy ideje már saját magam készítem el a manikűrömet. Nagy élvezettel tölt el körmeim festése, díszítése. És milyen jó is a kis kényszer pihenő, amíg szárad a sokadik réteg lakk.

Úgy gondoltam, hogy ide fogok képeket feltölteni a körmeimről. Nem szaporítom a bejegyzések számát feleslegesen minden új elkészült manikűrrel.
A saját köröm is lehet szép és egyedi.
Kérlek görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az újabbakra is.





2019.06.18.
Végre megint volt egy kis időm alkotni. Most ilyen lett. Imádom, hogy minden nap új színben, mintában pompázhatnak a körmeim!


2019.07.23


2020.02.15
Hosszú idő óta nem készítettem képet. Más dolgok kerültek előtérbe az életemben. Sajnos. De erről talán egy külön bejegyzést fogok írni.  De végre már jobb egy kicsit. 
 Szóval, itt van az aktuális körmöm. Imádom az Oriflame The One körömlakkjait. 

2020.02.20

Még egy szépség: 

Mindig próbálok,  valami merészet,  de valahogy előbb-utóbb visszatérek a jól bevált színekhez.
Lassan eljön a perc, hogy megmutassam a gyűjteményemet, de addig is itt egy kis frissesség, a mai napon,
2020.05.21





2019. május 21., kedd

Virágok!

A sok eső ellenére is szépen virágzanak a különböző fajtájú virágok a kertemben. Örülök minden kinyílt virágnak, mitha csak ezzel, így hálálnák meg a gondoskodást.










2019.06.25.
És még pár fotó a virágaimról: 











Párnák

Büszkén mutatom, hogy pikk-pakk elkészültem fiam párnáival. Régi toll párnák álltak a szekrenyben, úgyhogy kimostam őket és szép huzatot kaptak. Most már lehet játszani velük és pihenni is rajtuk!



2019. május 5., vasárnap

Anyák napja

 Kicsit sok volt nekem az elmúlt időszak. Nehezen viselem, hogy sikertelen lett a lombikunk és közben még ott volt a Húsvét, a születésnapom és most meg anyák napja.
 Most sokan azt gondolhatják, hogy semmi okom szomorkodásra,  hiszen van egy szép 14 hónapos fiam. Ez igaz. És hálás vagyok érte. Ő a mindenem. Mégis fáj és egyfajta gyász az, hogy nem sikerült a kistestvér.  Leírhatatlan. Nem is tudom, hogy tudnám elviselni ha  nem lenne egy kis örökmozgóm.
 Örülök, hogy vége van ennek az üppelős időszaknak. Csendben eltelt és ez most így volt jó.

2019. április 29., hétfő

Két csillaggal több ragyog az égen

Ma egy hete tudtam meg, hogy sikertelen volt a második lombik kezelésünk. 2 kis 4 napos drágaságot kaptam vissza, de sajnos nem maradtak velünk.

Az angyalok vigyáznak már rájuk!