2019. május 27., hétfő

Anyaidő, énidő

Tartozok magamnak egy kis idővel. Mindegy is, hogy minek is nevezzük divatos szóval. És nem csak énidőre van szükségem, hanem olyan tevékenységekre, amiben örömömet lelem (ja, ez kb. minden) és megtalálom önmagam. Alapjában véve, szinte mindent szívesen csinálok, viszont van néhány dolog amit a hobbinak nevezek és igen, erre is van néha idő és van egy picike idő amit a körmeimnek szentelek.
Sokáig volt zselés műkörmöm, de már évek óta nincs.
Egy ideje már saját magam készítem el a manikűrömet. Nagy élvezettel tölt el körmeim festése, díszítése. És milyen jó is a kis kényszer pihenő, amíg szárad a sokadik réteg lakk.

Úgy gondoltam, hogy ide fogok képeket feltölteni a körmeimről. Nem szaporítom a bejegyzések számát feleslegesen minden új elkészült manikűrrel.
A saját köröm is lehet szép és egyedi.
Kérlek görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az újabbakra is.





2019.06.18.
Végre megint volt egy kis időm alkotni. Most ilyen lett. Imádom, hogy minden nap új színben, mintában pompázhatnak a körmeim!


2019.07.23


2020.02.15
Hosszú idő óta nem készítettem képet. Más dolgok kerültek előtérbe az életemben. Sajnos. De erről talán egy külön bejegyzést fogok írni.  De végre már jobb egy kicsit. 
 Szóval, itt van az aktuális körmöm. Imádom az Oriflame The One körömlakkjait. 

2020.02.20

Még egy szépség: 

Mindig próbálok,  valami merészet,  de valahogy előbb-utóbb visszatérek a jól bevált színekhez.
Lassan eljön a perc, hogy megmutassam a gyűjteményemet, de addig is itt egy kis frissesség, a mai napon,
2020.05.21





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése